Due 1/5 esok

Due esok tapi takdak tnda2 lagi . Hati ni risau sgt dah . Kdg stress dah sbb fikir mcm mcm 😔 tak sngka pulak dia tknak kluar kluar lagi smpai harini 😔

7 Các câu trả lời

bykkn buat senaman sis , sy 26/4 hritu admit hosp sbb bby kurg gerak check bukaan bru 1cm, mlm tu sy buatsquat snaman kupu kupu , esok da 2cm pstu smbg buat lg 3cm trus tolak labour room kul 9mlm sy bsalin . EDD 8/5 alhamdulillah bby sihat dan selamat lahir 28/4 bru ni 🥰

1y trước

mmg ade rsa sakit , lpas buat senaman tu terus ade contraction dah

sama.. due beberapa hari je lagi.. tapi baby syok duduk dalam tak nak keluar.. tanda² pun takde lagi... 😥 berjalan semua dh banyak dah...

teruskan buat senaman2 yg boleh cepatkan bukaan. Sy doakan semoga urusan awak dipermudahkan. baby Keluar esok tau, kesian mummy risau

1y trước

Trima kasih sis aamiin aamiin🥰

Sama la kita, due sy 9/5 ni. Risau juga sbb xde tanda2 nk bersalin lngsung. False contraction pon xde

samala esok due 1/05..nnti temujanji klinik..02/05 mungkin akan d sruh pergi hospital untuk bersalin

1y trước

klu ikutkan temujanji doktor esok tapi esok hari cuti ..jadi tukar 02/05

Semoga di permudahkan urusan bersalin awak Aamiin

1y trước

Aamiin 💙

semoga dipermudahkan urusan persalinan awak💕

1y trước

Aamiin aamiin trima kasih 🫰