Due date 23/24 Feb 2024

Due Date sy 23/24 Feb 2024 Baju utk mommies pergi hospital Berapa helai kena bawah ye? #First_Baby

4 Các câu trả lời

Bawak baju nak balik je. Kain and baju yang senang selak nak menyusu kn baby. And stokin jugak. Panties stndby yg pakai buang . Due saya 15/2 🤭

9mo trước

Thankyou awak. Amin.. good luck untuk awak jugak. Tulah rasa macam hujung2 bulan 1 jugak ni. Sebab baby kerap mengeras and baby pon dah turun bawah dah. Sakit dah kat celah kangkang ni . Nak jalan pon sakit.

saya due 20/2 😍 tanya my mom, katanya cuma bawak baju nak balik dgn sweater je, oh stokin pun jgn lupa bawak.

9mo trước

sama la kita 😂 fikir sbb nak dekat dgn bulan puasa kalau betul2 ikut due haha

Saya prepare sepasang baju untuk balik, sweater & 3 pasang tudung sarung. Sebab kat hospital nanti pakai baju yg disediakan

9mo trước

Ohh ye ke ,Thank you🥰

Sehelai dua je..pastu sweater berzip/button sbb senang nk menyusu. 🤭 oh n set baju balik

9mo trước

Ohh .. Sweater berzip paling penting 🥰 thank you