Overdue 20/02

Due date hari ni 20/02 tapi Lum ada tanda. Just mucus plug keluar tadi pagi.biasanya berapa lama akan turun tanda lain? Doktor extend 7 hari kalau tak besalin lagi akan serah diri.

4 Các câu trả lời

sama lah macam saya overdue juga... sepatunya tanggal 20/2/2023 tarih bersalin...dokter bagi masa sampai tanggal 26/2/2023 untuk masuk ward... sekarang ni selangkangan saya sakit sangat...nak jalan dan mengiring pun susah...perut kerap mengeras tapi kontraksi tak ada lagi

sy due 20/2.. dah selamat bersalin betul2 due date.. 17hb keluar mucus plug, 18hb keluar lendir + darah, 19hb baru keluar darah, terus g hospital bukaan baru 2cm.. 20hb baru bersalin

doktor akk extend Smpai 26 .. syee dh mula dh sakit dh kluar darah ..nk prgi hospital ni

1y trước

SME due date dh lewat 3 hari

kalau saya dulu mucus plug keluar malam, petang esok bersalin dah..