Due date 9/2

Due date 9/2 ni..lagi 3 hari tp belum ada tanda..klau boleh taknak overdue..ada tips tak? Boleh lagi ke bersama suami klau tinggal beberapa hari je lagi ni?

2 Các câu trả lời

boleh sis digalakkan lg utk bersama sbb air mani suami bole trigger contraction.. kalo air ketuban pecah je xdigalakkan tkot infection pd baby..

due date kita sama la sis.. sy pun 9/2 jgk tak ada tanda² nk bersalin lagi.. tggl 3hari nk masuk 9/2..risau jgk tkut trlbih date due