Harap cepat ada tanda bersalin

Due date 22/2. (39weeks 2days) Hari ni checkup scan baby dah 3.6kg. Amat menyeramkan sebab sepanjang mengandung ni sy sedaya upaya control berat.. total berat 7kg je dari awal sampai hari ni 🥲🥲 Anak pertama czer masa 36weeks Hrp sangat anak ni dapat bersalin normal… bila la nak turun tanda2 bersalin 🥹🥹🥹🥹

2 Các câu trả lời

Due date sama siss... xda tanda lagiii... 21 tmujnji kt kk.... huh last scan msa 38w berat baby 2.7kg ... risau jugakk ...

pujuk2 baby kuar cpt.. semoga dipermudah sis 🤲