Due 30/6/2023 tpi skrg 38w2day,dh ada blood show,turun darah,bukaan,tpi masih x bersalin.ada pgalmn?

Due 30/6 tpi skrg 38w2day,dh ada blood show,turun darah,bukaan main antara 1&2 cm,tpi masih x bersalin lgi,contraction pon dh ada..sapa ada pengalaman mcm ni...apa ibu buat utk cepatsharetips bukaan..squat,itik,rama2,gym ball semua dh buat...contraction pon setiap 10 kdg2 15minit...mcm mna ni...saya dh penat😭😭 share pgalaman ibu² semua boleh?? #pengalaman #siapaadapengalaman ##pleasehelp #sharetips

1 Trả lời

sama . tapi saya dh start sakit pinggang , perut memulas mcm nak berak

1y trước

Alhamdulillah saya Selamat bersalin pada 39week1day pada 24/6/2023 jam 11.29mlm berat 3.2kg baby boy🥰🥰