38MINGGU dah Tapi masih belom ada tanda 😥

Due 26/1/23. Ni 2nd baby saya. Lagi ada masa 2 minggu sebelum kene serah diri. Saya ada gdm on diet. Doakan saya ye semua mommy2 semua. Semoga saya lancar melahirkan nanti. Target nk beranak mmg sblm due.

11 Các câu trả lời

saya 38 weeks 5 days, masih belum ada tanda², yang datang ialah selsema. hemm. masa 36 weeks dah kena selsema batuk, seksa yang amat, 4 malam tidur 2-3 jam je sbb batuk tambah plak acid reflux, memang tak boleh lelap langsung batuk je manjang. lepas mkn ubat acid reflux baru okay. tu pun ambil masa 10 hari baru baik. ni selsema lagi at 38 weeks, doakan saya ibu² semua supaya saya tak batuk dan selsema cepat baik. harap juga cepat turun tanda bersalin

2y trước

amin Allahumma aminn. thank you doa dan tips

insyaAllah , semoga dipermudahkan aminn. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

2y trước

Aamiin 🤲🏻

Saya pon 23/1 ni due nya tapi doktor kata kepala dah masuk ni sakit x banyak sangat.. Sedap agak nya dia duduk dalam perut ni.... Dia nak ikut akak nya lah tu 39mimggu baru nk kluar abg2 nya smua 38 dan 37 mingu

2y trước

Semoga dipermudahkan urusan Mommy nanti nak melahirkan. 🤲🏻

samala dgn sy.. next week dah nak masuk 38w.. harapnya next week dah bsalin hihi.. semoga dipermudahkan urusan kita semua 🤲 sakit sikit² tu ada tp xkerap lg, baby pun suka sgt tidur siang hari.

2y trước

Aamiin. Semoga kita sama2 dipermudahkan urusan bersalin sis.

39 minggu 2 hri tp masih blm ada tanda2 nak bersalin juga..19hb kna serah diri kalau masih tiada tanda2 lagi,sbab pernah kena covid masa 30minggu tidak boleh lebih hari..

2y trước

Semoga dipermudahkan urusan mommy nak bersalin nanti. Aamiin Yaa Allah Yaa Mujib 🤲🏻

Sy due 30/1/23 ni tp td cek jalan dah buka 3cm.. blk rumah dulu tunggu tanda lain.. sbb xleaking/show.. just contraction je.. doakan sy juga ya.. semoga yg baik2 buat sis..

2y trước

Aamiin. Semoga sis dipermudahakan urusan melahirkan nanti. Kita sama2 tunggu hari nak bersalin.

due sy 25/1 tpi esok dh kena serah diri 15/1 .... sbb bilik ot time to je ada kosong,trikh lain bnyak dah full ....😇 semoga dipermudahkan urusan kita semua Aamiin

2y trước

Aamiin. . Semoga dipermudahkan urusan sis melahirkan. Sis ada mslh tme pregnant ke?

Dont worry mommy. Saya week ke 39 pun belum ada tanda langsung. Baby saya keluar week ke 40 tepat on tarikh due. Semoga Allah permudahkan urusan mommy :)

2y trước

aamiin 🤲🏻 sokay..fikir positif je. Setiap kita akan ada cerita masing masing nanti. 🌹😊

due kita sama tapi saya dah selamat bersalin, be positive in syaa Allah tak lama lagi awak selamat bersalin. jgn putus doa ❤❤

2y trước

Alhamdulillah. Selamat berpantang sis. . Tak sabar nak jumpa baby dh ni. Sbb abg dia dulu awal 36w6d saya dh bsalin.

Sama due kita 26/1,, tpi baru contraction palsu rasanye,, kjp dtg kjp x,,kalau boleh xnk la overdue