Prepare barang baby

Due 12/7/24 ada ke yg da beli brg2 bby.. hihi...

15 Các câu trả lời

due 17/7 ni , belom beli barang baby tapi baru start survey barang baby , nak beli barang penting jaa sebab taknak membazir 😂 ada 1st , kalau ikotkan skrang nak beli tapi sabar sabar 😂

Sy due 1/7 xbeli lg brg2 baby.. Kndungan yg ke 3 sy, sblm ni gugur 2kali.. Harap2 kali ni baby sy sihat sempurna dan selamat dilahirkn..

due hmpir dekat, sy 13/7 brang bby blum beli lgi..tunggu kndungan 7 bulan kot bru beli.

Sya due 15/7/2024.. blm beli apa2 lagi, tgu kandungan dlm 6/7bulan😇😇

sy 14/7 awal lgi nk bli nti nk tggu 6bulan br nk beli 🥰

4mo trước

hehe xdah byk yg bg hdiah dh tu xklut sgt🤣

due kita 7/7/24 🥰 planning nk beli lps raya 🤭

3mo trước

sama due date kitaaa

due saya 9/7/2024 😇 ada yg sama tak 🥰

saya 16/7 awal lg nk bli sbb nie ank no 5..

due kitaa samaa 🤭🥰

4mo trước

dah shopping ke sis

nak tahu gender dulu 🤭

4mo trước

InsyaAllah.. aaminnn.