cara bagi kantung jatuh sendiri

dr dah sahkan saya mengalami blighted ovum/kantung kosong. saya dah spotting dalam seminggu tapi kantung belum turun lagi. ada cara nak bagi kantung cepat turun? sbb kalau boleh taknak kena dnc & warded

3 Các câu trả lời

pengalaman gugur saya yg pertama dulu, doc bg masa 3hari je kantung jatuh sendiri. Kat hospital saya turun naik tangga, mcm buat senaman bkar kalori tuh..hari kedua dah complete keluar semua. Tapi insaf jugak lah sambil turun naik tangga tuh menahan sakit😫

sy buat kerja mcm biasa. no bedrest. klu nk tau sign nk turun, akn heavy bleeding and cramping at same time. tp xmenjamin turun habis..still kena ke hsptl after kantung jatuh.

Pengalaman kawan, dia makan nenas muda skali dgn yg keras di tengah² tu sbb yg tu kandungan bromelain tinggi. .tp x tau la berkesan ke x, sbb ats badan masing² juga