Bayi batuk umur setahun 3 bulan

Dpt ubat batuk cecair n ubat selesema pn sama...boleh ke x sbnrnya ye?sbb sy bc dok kt 2 tahun ke ats bru boleh...hmmmm

3 Các câu trả lời

Cuba bagi air kelapa pure sis. Air kelapa tu anti radang.Jgn buh ais & gula. Anak saya hari tu suprisingly sehari sebelum minum batuk bkn main.. sehari after xde lgsung batuk..bg coconut oil pun blh cuba satu sudu. Ade madu pun ok juga.. selain drp ubat, cuba bg yg saya sebut tu..

Semalam pun saya pergi klinik dapat ubat batuk and selsema tapi saya tak bagi anak pun. Harini pergi klinik lain, dr bagitahu bawah umur 2 tahun takda ubat batuk. Selalu yang bagi ubat batuk ni sebab nak duit je. So depends on you nak bagi ke taknak.

Doktor yang bagi kan? Mestilah boleh sebab doktor prescribed dos dan ubat yang sesuai untuk toddler.