Berharap rezeki

Dpo11 tapi tiada petanda hamil..apakah ada harapan hamil?

5 Các câu trả lời

InshaAllah kalau ada rezeki, nanti naik juga garis 2. Selagi belum period, repeat test selang 2 hari pakai clear blue atau dip & tell. Saya test upt dari dpo 10 negatif, selang 2 hari pun negatif. Lepas tu saya terus tunggu dpo 15, alhamdulillah upt +ve. Moga ada rezeki utk sis bulan ni 🤲🏻

9mo trước

sis dah ade simptom apa2 ke masatu?

in shaa Allah bila Allah kata kun fayakun maka jadilah pregnant. Doakan sy dn ttc yg lain semoga Allah hadirkan zuriat utk kita. aamiin

ada. penempelan boleh berlaku selewat 12 dpo. selagi tak berlaku penempelan selagi tu tak akan ada simptom2 kehamilan.

semoga ada rezeki nya

semoga ada rezeki