Bacaan hcg 14000 ( means prgnant 8week+ la kan ) tapi masih tiada kantung.

Doktor scan rahim saya mmg xnampak kantung.. buat tvs masih xnampak kantung. Dktor check jugak sluran tiub kiri kanan utk check mngdung luar rahim atau tak . Dkat luar rahim pon bkn, dktor ckp sluran tiub kiri & kanan masih cantik.. lpstu sya kena amik drah utk bacaan hcg.. dan result first sye dktor bgitau 14000.. utk sec result msih tngh mnggu, ada yg sama kes mcm sye tak ? And ape jdi lpas tu ? Atau mmg sya dinding rahim tebal mnyebabkn kantung tu masih belum nampak ?#SeriusTanya

1 Trả lời

maybe lambat psrsenyawaan