Kiraan hamil

Doc kira tarikh first hamil start hari last period atau start pertama kali haid ? Dua² pun sy dh pernah baca n confuse mana satu yg tepat

3 Các câu trả lời

tarikh first day last period. Contohnya awak period start 1/12-7/12. Jadi nanti kandungan awak akan dikira dari 1/12 . hari pertama ☺️

2y trước

oh bgitu .. pelik jgk kan sbb time tu kita period tapi dikira first pregnant pula 😅

nanti sis bgtau je tarikh first day period n last period. nurse saya hari tu die kira dari 1st day period

2y trước

oh ok tq sis

berapa lama kah bisa kita tau kita hamil.