Rahim kosong.Last period 10/5 upt samar sehingga 29/6 scan x nmpk apa2.. Ikut apps dah 7w

Doc kata mungkin baru dlm 4w start cek upt 11/6..ada tak ibu2 yg pernah macm ni.. Xda alahan cuma kerap penin payudara nyilu n kerap sakit pinggang kadang x senang dusuk n brdiri#ingintahu

4 Các câu trả lời

sy haritu last period 13/4.. cek upt positif masa 28/5.. 29/5 sy cek lagi upt nk double confirm positif.. bila scan rahim kosong lgi doktor bgi folik asid... masa 24/6 sy buat upt kali ke 3 nak confirm positif.. 2/7 baru gi scan smula alhamdulillah baby dh nampak.. scan baby dah 10minggu.. jantung baby pon dh berdenyut.. kalau awk takde bleeding atau tanda2 keguguran inshallah baby ok tu..

2y trước

ye ke sis... tq ya sis kongsi pengalaman... harap betol la baby dlm rahim sy... amin.

Boleh check lg upt tgk upt ada bertambah gelap tak kat “T”

Skrng upt mcm mna? Dah repeat scan?

2y trước

blm lg... nty sy cek upt lg

Period regular tak?

2y trước

tp berapa hri lg dah masuk 2 month xda period sis risau pula..