Rahim kosong tapi still bleeding

Doc habaq rahim kosong, dah takda kantung, rahim nipis. Cek upt ada double line, ke cmne ni? Tapi still bleeding sehingga skrg. Why why... 😔😔😔😔 22 hari mghadap bleeding #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

hormon HCG mmg akan amik masa utk hilang lps gugur. normal akan naik double line klu test, smpai lah dh betul2 turun smua... cek doc lgi skali sis, kalau lma sgt tak klua msih bleeding kena mkn ubat utk kasi turun. bahaya klu biarkan lama2.

Maybe sis boleh try pergi check di klinik yang berlainan. Kalau result sama juga, sis boleh kemukakan soalan pasal bleeding tu. Nanti dorang akan bagi solution.