PLEASE PRAY FOR MY BABY

DOB - Feb. 21, 2020 EDD - Feb. 24, 2020 3.3 kls 39weeks & 4days Via CS Please pray for my baby nasa NICU po siya..

PLEASE PRAY FOR MY BABY
275 Các câu trả lời

God bless baby Loraine kapangalan mo pa anak. Get well soon darling! In Jesus name you’ll get better. 🙏🏼❤️

Prayers sent❤️❤️❤️ Magaling na si baby😊 Walang imposible kay God. Trust and believe in Him😊

Saint Philomena, Saint Gerard.. With your kindest heart, please heal your Angel. Hear our prayer.

Glad to know through comment section na okay na po sa baby ❤️ God is good all the time! 🙏

Prayers for baby's good health and speedy recovery. Stay strong and trust in His goodness!

na overdue kayo siguro. kaya siguro need i observe. naka antibiotic ba? baka "nakakain" na ng poopsie

4y trước

ay hindi pala siya overdue

In Jesus name baby gagaling ka. Sending prayer for your baby po mommy🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Get well soon baby. Kapit ka lang momshie. magging ok din si baby. in Jesus name.

Get well baby God has its own purpose kya nya tayo bnibigyan ng pagsubok. Twala lng s knya

We pray for you baby ❤️ fight lang 🙏 GOD is with you, GODs Love you 😘