DOAKAN SAYA SEMOGA SELAMAT BERSALIN YA IBU2 AP♥️

Doakan sy ya ibu2 Farhana Najiah Bt Atan dipermudahkan segala urusan bersalin, anak dan ibu selamat, kurangkan rasa sakit. aamiin🤲 #40w1d #bloodshow #3cm

DOAKAN SAYA SEMOGA SELAMAT BERSALIN YA IBU2 AP♥️
8 Các câu trả lời

Inshaallah semoga di permudahkan persalinan sis dan selamat ibu dan anak yg bakal lahir.Aamiin aamiin ya mujib🤲🏻🤲🏻🤲🏻😇😇

insyaAllah, semoga dipermudahkan urusan bersalin sis. saya pun selasa ni bru jumpa doc utk 40w

smga dpmdhkn ursan bslin sis ..doakn sy jgk skg 38weeks..bby msi snok kt dlm

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan puan ..moga baby cpt2 keluar. aamin

terima kasih ibu2 semua♥️ sy dh slmt melahirkan hrini.

semoga dipermudahkan urusan sis dan bby. aaminn

Amin Semoga dipermudahkan segala urusan 🤍

Amin semoga Allah memudahkan