Skeletal dysplasia

Doakan saya kuat ya. Baby saya didiagnos skeletal dysplasia. Perkembangan tangan kaki dia terbantut . Skrg doktor dah refer saya ke pakar MFM untuk buat prosedur seterusnya. Doakan saya kuat ya. Hanya bemandi air mata. 5 bulan yang indah. Lepas buat details scan semuanya berubah. Size dada baby pon kecik muat2 jantung dia je. Minta semua doakan anak saya ya semoga perkembangan baby kembali normal. Saya down + takut sangat 🥺🥺🥺 Ada sapa2 tak ada pengalaman mcm saya. Apa prosedur seterusnya ya. Tolong saya 🥹

4 Các câu trả lời

Stay strong puan. Saya pun on rawatan mfm. Baby ada masalah injap jantung. Masa details scan bulan 1 haritu detect injap ke paru2 sempit. Sy terus refer mfm. Mggu lepas pakar jantung scan, injap tu da bocor. Hari2 sy doa semoga ada keajaiban. Sama sama kita kuat ya.

Semoga Allah permudahkan urusan puan & semoga baby akan kembali sempurna , Amiin🤲🏻 Doc ade bagitahu punca ke puan ?

2y trước

Dr cakap mungkin faktor genetik, tapi saya & husband takde masalah tulang ke apa. Dua2 belah family pon normal. Setiap 3000 kelahiran akan ada penyakit ni Dr cakap.

Stay strong puan 🙏🏻💓 Sentiasa berdoa dgn Tuhan dan dgr arahan doktor.

moga dipermudahkan. moga baby dalam keadaan sihat dan ibu kuat.