Ttc

Doakan saya dan husband saya diberi rezeki zuriat tahun 2020 ni yaa ? ttc 9 bulan ☺️

26 Các câu trả lời

Terima kasih semua 🥰🥰🥰 semoga yg sedang berusaha dipermudahkan urusan aamiin 🤲

Aamiin. Semoga puan dan suami dikurniakan zuriat bulan ini. Doakan saya juga. Ttc 6bln

Bole try MamoHope , sye amalkan 2 botol postive, kalau berminat bole PM 01139883644

4y trước

Ada campur minum kafein tak... ke mmg disiplin kan diri?

Insya allah sis.... Sy doakan sis dan suami dikurniakan rezeki secepatnya

Semoga sis dipermudahkan dan mempunyai cahaya mata pada tahun ni... amin

aminn.. aminn.. moga ada rzki utk sis. dan saya juga ttc 7buln

Bykkan minum full cream milk sis..unt kesuburan

moga d perkenankan..doa kn sy juga..2 taon 3 bln

Samalah.. ttc 7 bulan.. umur dah lanjut.

aamiin ya allah ya mujib 🤲❤️