Assalamualaikum guys

#Doakan saya bulan ni 18/9 due,tinggal tunggu hari je ni nak bersalin,haritu check doc cakap kepala baby dah dekat kelongsong bawah.doakan saya dapat bersalin secara normal. #firstmom #semoga yang masih menunggu ada rezeki awak jugak,Aaminnnn..

2 Các câu trả lời

Saya due 17/9 sekarang masih menunggu tanda tanda. Setiap hari ada contraction palsu and badan pun dah tak larat sangat hari hari pujuk baby keluar cepat sebab dah tak sabar nak jumpa baby. Semoga kita semua selamat bersalin ye. Aamiin

1y trước

semoga dipermudah urusan awak🥰🥰

i'allah normal tu.bby dh di bawah kn...,moga dipermudahkan urusan sis ya..

1y trước

terima kasih atas doanya 🥰🥰🥰