Dah 37w, baby dah engaged tp belum ada tanda²

Doakan kita ada rezeki beranak normal ek. Coz kalo x beranak lg, 13 Jan nie kita czer 😓 Reda jer tp kalo boleh nak normal sebab berpantang sendiri nanti, umah plak umah flat xder lif.

10 Các câu trả lời

hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

same la sy pun 37w tapi belum ade tande2 lg hmm skit2 bhgian bawa tu kerap la tp masi boleh tahan .. sy pun takut klau kene suruh czer harap2 normal la 🥺 sma2 kita bdoa smoga di permudahkan sgala urusan kita 🤲🏻

InshaAllah moga dimudahkan bt sis dan baby bersalin normal tanpa koyak dlm mse terdekat ni. Sy pun genap 38w ni belum ade tanda dgn braxton hicks pun xde. Huhu. Nk juga bersalin sblm due date risau gdm 😂

2y trước

Aamiin. Moga Allah permudahkan segala urusan bersalin kita semua 🤲

sye pown x de tnda lgi awk..dah 39 week..due 16/1..tpi 15 /1 dah kene serah diri sbb gdm on diet..tlg doakan sye jugak ye..sye doakan semoga urusan bersalin sis dipermudahkan

2y trước

aamiin..semoga awk pown same

Semoga dipermudahkan urusan dan selamat bersalin normal.. doakan sy jgk ya.. dah 37w ni, xmaw smp overdue.. sama la kita pantang sorg tp sy ambik jgk CL..

Sama la 37w jugk tanda" xde lg, skit bhgian pelvis adalh, nk jln skit, mengers tu adalh, semoga kite bersalin normal, aamiin

2y trước

Aduhaii, sya skit dkt bhgian pelvis, dgn sembelit adehh,tapi awk tade tnda" brslin

sama juga hari ni genap 37week , baru lepas masuk ubat . harap sgt dgn izin Allah bersalin normal .

2y trước

terima kasih sis june & sis shuhada 🫂

Sama juga insyaallah semoga segalanya dipermudahkan.. aamiin2..

insyallah smg baik² je mami dgn baby ya.

sama la blom ada tanda .knapa yer ken cezer?

2y trước

Sebab 1st baby & umur saya 43 😁 doktor kata xmo stress kan baby & me 😅