Terima kasih semuanya atas perkongsian dan pengalaman semua.sya Bru keguguran 9 minggu doakan sya

Doakan kebaikan Sya dan suami

2 Các câu trả lời

insyallah akan dtg rezeki lain n tepat pada masa n waktunye nnt..sy 3 kali keguguran..alhamdulillah sekrg tengah mengandung dah masuk 16minggu

2y trước

mashaAllah kuatnya awak dan tahniah ya awak doktor ad bgitaw x punca ggur sblum ni? Sya MMG taw Bdan Sya oke CMA xbrapa minat Klau ad yg kita Sya yg brmslah.

Salam takziah sis. berpantang betul2 k. insyaALLAH Ada rezeki lagi Lepasni.

2y trước

Sama. Lg bagus extra care agar mudah Hamil lagi.