Hamil kali ke dua

Doa kn kandugan saya yg kali kedua pregnant slps 6bulan gugur d sbb kantung kosong...risau hati ni.. Ada tak sape2 mcm saya..

5 Các câu trả lời

Sama!! Saya gugur bulan 12 pada tahun lepas.. kantung kosong.. now dah 4 minggu pregnen, rasa risau bila doktor ckp tak nampak lagi, ye tau awal lagi.. tapi memori lalu asyik teringat, dan mengharapkan zuriat… kkdg bila nk tido asyik teringat dan meleleh air mata..

Same lah sye pun sebelum ni gugur sbb kantung kosong. Ni pregnant lagi. Tpi dh 4 hri kluar lendir drah sikit je. Prgi hospital doc suruh repeat scan lagi 2 minggu sbb hritu scan doc tk nmpk ape2 lagi.

2y trước

Bru 5 minggu sis.

Sis ada tanda2 tak masa pregnant kantung kosong tu? Ada alahan?

sy dah 4x keguguran 🥹 .. hope tahun ni ada rezeki lagi 🥹

semoga ada rezeki kali ni.. 💗👶