Xpasti

Dlm pkol 8 mcm tu sy g kncg tiba2 mnyembur keluar drh ni sketol mcm ht ayam.. Sy plak mmg pregnant 5w+ mcm tu cuma tggu lg 3w utk scan lg cek heart beat, tp bile dh kluar mcmni sy trs pikir ggur, tggu suami balik surau trs ajak g hospital, doktor cek bwah, scan, cek upt, ambil sampel drh... Mcm2 la jd bhan dorg mse tu end up.. Doc scan utk kali ke3 doc ckp kantung masih ade.. Jln bukaan pn masih elok terttup mmg xbuka.. Sy cnfuse sgt2 cuma doc bg 2 kata sma ada kandungan msih awal, janin xde heart beat lg then, luar rhim dan kandungan xjd, yg kluar tu hanya darah beku kata doc sbb klo janin dia ade isi putih2 skit mcm isi ikan,tp yg sy ni mmg. Ketul drh sepenuhnya mcm ht ayam tu.. apa2 tggu 26/8 kna refer pakar, doakan sy ya mommy2.. Hope ade rezki sy.. 6thn sy mnnti, doc nk pastikn kandungan brapa weeks pn xblh sbb 1hb 7 sy period.. Sdgkn pg kat swasta doc sane bgtahu dh 5w..sy risau mmg xlena tdo dibuatnya

Xpasti
77 Các câu trả lời

In shaa Allah... Banyakkan berdoa. Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

5y trước

Tq sis.. Hope ada Allah pelihara sgalanya

sy dl pernah mcm nie tp sy gugur dha.... mudah2an x apa2 ngan kandungan pn

5y trước

harap2 kandungan sis selamat...baik2

Mg d prmudahkn segalanya..aamiin..jg dri bebaik ea..jgn stress2 k

InsyaAllah. Teruskan berdoa sis. Semoga kandungan sis sihat dan selamat.

5y trước

Amin.. Smoga masih ade rezki sy.. Cuma pg ni sy dh xde loya2 mntah mcm tu sllu.. Curious juga la

In sya Allah xde pe sis.. Pk baik2 ya.. Kami doakan.. Baby mnjdi sihat

In sha Allah sis, x ada pape, moga semuanya sihat2 belaka. Aaaminnn

5y trước

Aamin.. Tq atas doa sis pd sy

In shaa allah tak ad pape sis.. Berdoa ye , jangan stress² tau sis

5y trước

InsyaAllah.. Aamin

Pergi hospital terus takut turun darah sebab baru lagi tu

semoga kandungan tkde apa2. mudah mudahan sis. amin..

In Shaa Allah smoga kandungan sis baik2 sahaja.. Amin