stress

dlm pantang byk stress.. stress dgn semua org..

17 Các câu trả lời

sama.. stress sgt dgn kerja.. 😫 rasa mcm nk lari kerja..

Sabar mummy. Fikir kan baby dan diri sendiri.

Dont be stress.. banyakkan istighfar

Sabar sis

Dalam pantang paling kuat emosi . Asyik rasa nak nangis je , lagi masa anak sakit , rasa macam mak yang tak berguna je bila tak boleh nak bagi susu kat anak awal awal tu . Tapi kena kawal . Kalau tak kawal tu yang boleh meroyan tu . Ibu ibu semua kuat sebab tu Allah pilih perempuan untuk mengandung , sebab Allah tahu orang perempuan boleh harung semua ni

😿

Be postf awk. Nnti kshtn awk dgn bby prob. Susu pun akn drop .