Janinn tak nmpak

Hello dktr .. bleh sy brtnya.. sy prgnnt 2 bulan tp bila scan tk nmpk apa" .. and ada darah keluar dri bwaa seperti dtg period gtu .. tp tk sakit langsung .. #ingintahu

2 Các câu trả lời

Mcm sy haritu ikutkan dh 2 bulan. Scan 1 kali tk nmpk ape2 lpstu ade bleeding scan kli kedua pun tk nmpk jgk. Doc refer pergi hospitl scan dri bwh baru nmpk kantung tpi baru 5 weeks. Selang sehari ade drh lgi pergi repeat scan, kantung tkde dh and suspek molar pregnancy terus doc kasi cuci semua

kantung nampak tak sis? sebelum ni ada scan tak?

1y trước

tak nmpk .. tp ada drah keluar byk .. mcm ada sesuatu kluar dri bwa ..