husnudzon..?

Dh terjwb rasanye..bru td pakai pad pnuh darah..rasanya mcm period..sgt2 sedih..tp blm rezki lagi agaknya..doakan sy and suami dpt baby cpt2 tau mommy2❤ #menangissorg?

14 Các câu trả lời

Sy tiap2 bln selama 3 thn..bgitu la perasaannya tiap kali period..tgk pad penuh darah..wlpun pd awalnya bharap ianya spotting..sdih..tp kita kena psitif sis..sb bila dtg period..maknanya kita ada peluang utk mengandung..husband sy pun bila sy bgtau dia sy period..dia akn ckp alhamdulillah..sy doakn kita sm2 diberi rezki utk ada zuriat..amin...

5y trước

Kan sis...husband sy pn ckp cmtu..in shaa allah sis...ade rezki kita nanti❤

Sabar sis..sy 8 thun tggu baru thun ni preggy...saya dah lalui mcm2...kena usaha sis jaga pemakanan, elak fast food, bykkan mkn mkanan sunnah dan yg pnting kalau dh lama ttc buat rawatan kesuburan jmpe pakar sakit puan utk tau ape msalah kita...sy doakan sis dpt zuriat satu hri nanti, cpt atau lmbt je..good luck sis..

byk kan brsbr sis.. sya pun lalui benda yg sama... tapi bgkit dgn cycle yg baru utk stiap bulan.. lepas je hbis period, trus workout n jaga makan...... xboleh pk sgt ....sibukkan diri buat aktvti sharian.... smoga kita sama2 dikrniakn zuriat pda masa yg tepat...🤲

5y trước

betul tuu..sy pun stahun lbih menggu dan alhamdulillah sekarang dah 9 mnggu..mcm2 sy ikhitar tp yg last sy cuba pegi mengurut,mnum air halba tiap hari,jogging / exercise tiap hari selain doa dan mnx org sekeliling doakan..app yg tentukan waktu subur sngt membntu sbb xsmua org subur hari ke 14 selepas period

usaha lg ya...jaga mkn minum ...pastikn period teratur dah keluar dgn sempurna..boleh jumpa pakar utk nasihat ya...semoga puan dan suami ada rezeki amin3x

5y trước

Trima ksh kak..in shaa allah❤ doakn kami cpt2 jd parents tau..aaminnn😊

Semoga ada rezeki awak nanti Amin.. Sabar ya~ sy pun sedang period 😅 Tgh wat lek wat peace cool jugak nih. Sis x nak stress stress. Hehe

Sy pernah alami jgk mcm sis.. jgn putus asa teruskn usaha.. insyaAllah ade rezeki sis nnt

Xpe sis. Usaha lagi ye. Belum sampaj masa yg terbaik lagi tu. InsyaAllah one fine day

5y trước

In shaa allah..aaminn...thanks sis❤

InshaAllah, smoga ada rzki jd mummy lpas ni. .. Amin.amin 🌹

5y trước

In shaa allah...aminnn3...sma2 sis❤

In Sya Allah ..smoga ada rezeki utk sis n suami tahun ney.

5y trước

In shaa allah...aaminn❤

Insya Allah...semoga dimurahkan rezeki yer sis... 🙂🙂

5y trước

Aaminnn3... in shaa allah❤