Rasa ngilu dekat bawah perut

Dh masuk 15weeks Hari Ni tak tau knpa kerap sngt cramps perut beserta ngilu dkt ari" tu, td pagi tk bnyk mn pun kerja just cuci pinggan shja.. mommy Ada X pengalaman mcm sya #bantujawab #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

sama la . sy 14week skrg . kerap rasa cramp dekat kwsn tu . lps tu pedih ulu hati . sy ada tnya pendapat ibu2 lain smua kata normal, boleh jdi rahim & baby nak membesar. cuma kita kena pantau klau ada spotting ke ape, lepas tu fikir positif.. jgn risau sngt, tkut emosi kita terganggu.

5mo trước

alhamdulillah kalau xda ape2 spotting . rasanya sbb baby nak membesar n rahim nk mmbesar tu . take care sis.

Awk alert la spnjng cramp tu ada spotting/bleeding x…sy skrg dh hujung due..ngilu tu ada sikit2 tp xkerap..mcm awk 15w sy xpasti la normal ke x.,boleh jdi rahim nk mbesar..

sama lh..sakit dia tekan d bwh