Belum ad tanda

Dh 38weeks 5 days still tkde rse ap ii 25/1 ni due date first baby dlu 36weeks da kluar yg second ni Blum ad tnda ii nk bersalin risau kite dibuat Nye 😣#seriusnanya

2 Các câu trả lời

selagi doc xckp ada apa2 risiko Insyallah baik2 je...klu dh ada tnda terus g hospital ,kdng2 bby nk kluar time ckup due,ada y awal ada cepat tngok keadaan jugak hrp dipermudahkan semuanya amiin

saya due 21/1 tp.apa2 tanda belom ada.risau juga ni..dah 39 mggu ni