hii due 1/10

hi dekat sini sapa yang dah 38 week baby tak nak keluar..ada #firstbaby tips tak bagi cepat bukaan..#firstmom #pleasehelp

5 Các câu trả lời

Hai mummy sama! Ikutkan bersalin 26/09 now 38weeks 6 day belum ada tanda..masa 38weeks 1days tu saya contraxrion teruk then pergi LR tapi asyik kne selok sehari 5 kali until saya bleeding teruk kne tahan wad 2 hari🥹 semoga tk overdue now sbb dr dah bg tarikh baru 3hb oct kena induced

1y trước

sebab apa awk kna induce..sbb ada cntrtion awl ka? tpi bukaan tk dak

Sy baby lahir 39w3d. takde tips. dah buat semua yg orang share, tak jalan jugak. doa jelah banyak2 moga baby lahir tak overdue.

1y trước

boleh share pnglman?

Saya 39week 1day. Sama baby belum lagi keluar. Belum ada tanda apa apa. Hanya mampu doa je baby keluar tepat pada waktu. 😂

1y trước

kan..risau takot overdue

saya due 12/10 tapi 16/9 dah kena paksa bersalin..baby baru 36week masa lahir

12mo trước

ala kesian nya..apa2 dah selamat kan.selamat berpantang ye.

sy 39w1day...sama baby x nk Kuar lgi....

1y trước

Saya 39w5day tpi bby xnak kuar lg