For Sale Avent 2in1 sterilizer 5yrs motor warranty kaso 3yrs nlng cause i buy last 2019 w/receipt

Decluterring 100%working good as new minsan lng nagagamit loc. Valenzuela 7,700 orig price bought in SM now 4,500 nlng po ata sa SM pero I will sell 3,500 po pm lng po Kasya po 4bottles ng avent #pregnancy #1stimemom #firstbaby

For Sale Avent 2in1 sterilizer 5yrs motor warranty kaso 3yrs nlng cause i buy last 2019 w/receipt
2 Các câu trả lời

Available pa po😊

Just pm me nlng po