3/7/2020 Milk booster

Dear mommies, ada cadangan milk booster yang berkesan ke? Sekarang ni susu cukup2 je untuk baby. Risau nanti bila dah start kerja tak ada stock untuk baby :(

9 Các câu trả lời

Mcm2 milk booster sy cuba. Semua sama hasilnya. Kecuali bila mkn durian. Bkn main byk susu smpi bengkak breast. Tp tak kan nak mkn hari2 🤧 susu sy tak meriah nak buat stock byk, tp cukup utk baby alhamdulillah. Sy pump hrni utk baby minum esk hari nya. Jaga waktu pump every 2-3h, byk minum air atleast 3l sehari. Smg Allah mudahkan urusan awk 😊

4y trước

Terima kasih :)

Saya try minum Innate. Produk Ika Nabella. Alhamdulillah susu naik. Anak tak sesuai dgn milk booster doctor kata allergy bahan dlm tu. Alhamdulillah minum ni tak effect bby. Susu banyak. Makin pekat pulak tu. Cuba search kt fb/ig innate.kualalumpur

4y trước

TQ, nanti saya try tengok

Macam saya, try macam2 milk booster jugak. Sebab setiap org tu berbeza milk booster dia. Boleh try mamom atau shaklee alfalfa

4y trước

Ok, nanti saya try

Masuk group happy bresfeeding Malaysia dkt fb banyak tips dan ilmu bab penyusuan d sana

4y trước

Ok, nanti saya join group tu

Saya amalkan Organic Milk Booster keluaran Nufiya..alhamdulillah serasi..susu banyak

4y trước

TQ

Kalau naknbanyakkan susu, sis kena faham tentang demand & supply sis.

4y trước

Saya fully EP, tapi sempat pam setiap 3 jam je. Nak buat tiap 2 jam tak terkejar dengan nak jaga baby & basuh pam dengan botol etc

mamom milk booster, boleh tengok di instagram atau facebook☺️

4y trước

Ramai yang recommend, ok2, nanti saya try

Sy consume Mamom memang berkesan utk sy.

4y trước

Ramai yang recommend, nanti saya try

dah cuba lobak putih?

4y trước

Tak beberapa nak boost lepas makan lobak putih