phlegm

My daughter one mth plus having phlegm. What is the consequence if not treated and how to treat it? Tq Anak perempuan saya berumur sebulan lebih mempunyai kahak. Apa kesan jika tidak dirawat dan bgm utk merawatnya. Tq

1 Trả lời

Kalau kahak tlmpau byk.. Boleh pergi klinik utk sedut kahak.. Stgh klinik akan bg neb utk cairkn kahak tu.. Bahaya utk bby takut kahak masuk ke paru2 .. Guna kaedah percution (btol ke ejaan tu 😅) sis boleh tgk utube utk cara.. Saya nk explain tak mahir.