17 Week

Dari semalam perut rasa tak sedap je macam mengeras. Saya dah 17 week. Normal ke begitu?

52 Các câu trả lời

sy pom sama masuk je waktu mlm nk tdr mesti x selesa...susah sngatnk tdr...sakit pingang ...

sy harini bru masuk 17 w 5 hari .. harni rasa mcm memulas & cirit birit .. ad kah ini normal atau slh mkan ye

Betul.. Anak no 2 ni mcm2 ragam.. Tapi bila time banyak buat keje.. Time penat dia start mengeras..

sma larh ..sya start 15 minggu jdi prut mengeras smpai jln kna pgang prut..mungkin tendangan halus baby 😅

sama lah..saya bagitau nurse..nurse cakap mungkin sebab terlalu penat..kalau berterusan segera ke hospital..

sma dgn sy, asik mengeras je. rse dh tk selesa ... bertabahlh mommy

3y trước

sama lah. ingatkan awal lagi untuk rasa macam tu. satu-dua minggu kebelakangan ni, waktu tidur pun rasa kurang selesa.

Saya pun begitu sis 17week ni lain mcm rasa perut sakit rasa mcm tegang mengeras jak perut ni

sama lah dngn sy.. 17week 3dy malam je mesti megeras beserta sakit pinggang.. tido pun xselesa..

saya 17week preg, ada rasa nyilu, susah mengeluarkan angin.. ada macam ni ke???

3y trước

sy mcm tu... sush nk buang angin. n ngilu².. cuma sy fkir ngilu² tu bby tga move

Saya pun masuk minggu 17 ni perut rasa mengeras. Dah rasa baby bergerak tapi sikit je.