Hamil 25minggu.. normal atau tidak keluar susu awal, sebelum bersalin?

dari kemarin payudara terasa keras & tegang.. hari ni cuba urut d keliling payudara.. tetiba, keluar cecair dari puting.. ada yg bole share pengalaman? #FirstMom 🤗

5 Các câu trả lời

Normal awak. Asi yng keluar tu , means nnti baby keluar awak bnyk susu. Sbb sya pun dh kluar hritu tpi bru sebelah je kluar .

Normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

normal sis..

sy 19w dh kluar dh..

2y trước

sama lah . sy pun 19weeks dh keluar susu .

🥰Tq..