Fakta ke mitos ?

Dari first trimester makan bnda pedas tpi skrang 38w 2d masih tkda tnda 🤣😂 sebut ja makann pedas apa yg tk telan lagi megi pedas giler ,ramen ,tomyam , sambal belacan yg bikin pedih ulu hati plus buasir semua dri awl dh telan 🥹 Bkn apa makin lma tggu makin tkut nk bersalin . Dh buat bnyk senaman ,bergerak, together gether ngan laki pun dri awai dh buat tpi baby liat tkmo kluar awai🤣

Fakta ke mitos ?
2 Các câu trả lời

saya maggi pedas semua dah baham sis , si kecik ni tak mahu juga keluar dh 39w jgn kata berjalan sampai berbabymoon merata dia elok golek2 , kena juga la tunggu keluar tanda , jadinya mitos saja makan pedas ni 😂

1y trước

sedap dalam perut maknya dok tibai makan macam2 , puas dh pujuk smpai makan apa yg teringin macam tu juga , 21hb scan 22/3 due harap x overdue

samalah kita sis. macam macam dah buat. saya anak first. risau ya kalau overdue 😭 hari hari pujuk baby minta keluar sebelum due