Boy / girl .?

Dari 20 minggu sampi 39 minggu naruli ibu bby boy & ramai org2 tua pun kata boy. Brdsarkn mitos perut. Tpi scan 36 minggu xnmpk bird.. 🤭 ada tak mommy . Ade pngalman scan lain kluar lain..? 🥹🥹.. Due 6/9 msih menikmati contraction palsu.. 🥹

1 Trả lời

Hehe biasa la tu kata orang2 tua. Saya dulu sebelum buat detail scan, ramai kata saya pregnant baby boy. Tapi saya sikit pun tak percaya. Saya dan suami tak kisah apa jantina anak. Yang penting anak kami sihat. Bila buat detail scan, it was a girl hehe