Salam semua. Sorry gambar kotor skit. Darah pada najis bayi 5 bulan macam ni, ada sesiapa tau sebab?

Darah dalam najis

Salam semua. Sorry gambar kotor skit. Darah pada najis bayi 5 bulan macam ni, ada sesiapa tau sebab?
3 Các câu trả lời

Susu formula or badan ya? Baby sy dlu susu formula. Jd mcm ni, sy bwa kecemasan tros. n dorg xray cek perut baby lps tu refer ke hosp besar ipoh. Lps da cek, doc ckp sbb formula milk, jd saranan first doc suruh cairkn susu dlu, tgk jd lg ke x n dlm mse yg sme kne monitor berat baby. Alhamdulillah lps tu ok, berat pon naik elok juga, n lps tu pelan2 start ikot sukatan yg d tetapkn.

6mo trước

Cairkn tu, mcm sy dlu, cth 60ml air kne dua sudu susukn, tp sy cairkn dgn lebihkn air. Kirenye utk 2 sudu susu, air jdkn 70ml. Cume lps da cairkn ni, kne tgk gk la berat baby turun ke, statik ke ape ke. Risau baby xcukup zat bile bancun cair lme2.

sy full bf ,bby 5 bulan , bby sy pun ad jgk mcm ni, bby kerap berak kan? ank sy kerap berak smpai melecet ,pergi frmsi beli soducream elok trus tpi tkde la slalu darah, sekali dua je ,baby ok aktif tk meragam, slalunya normal mcm ni bg yg full bf , tak pasti pegi klinik/hosp

bg susu formula ke susu bdn?