Muntah ubat

Hi dan salam semua, saya dah nak masuk 12 weeks, 23 hb april ni baru check up kk. Buat masani saya makan dr klinik swasta bagi ubat, obimin + folic acid + duphaston. Mual saya tak hilang lagi. Kadang makan ubat muntah balik. Nak kena makan balik ke ubat tu? Takut tak menyerap 😅 siapa ada experience? #bantujawab #firstmom

1 Trả lời

obimin stop dlu. mkn folic dgn duphaston (jika perlu) sahaja dlu. nti appt kk tanya blh smbung balik or tak.