Hi semua saye nak tnya , kandungan berusia 5 minggu tpi kerap sangat saye terkencing waktu malam

Dan bawah perut terasa sakit kenapa ye?

5 Các câu trả lời

saya pon baru lepas mengalaminya malam tadi. tengah tidur tiba2 rasa mcm ada air keluar terus saya sentuh pakai tangan and terbangun. bila bau takde bau apa2, pergi tandas dan tidur balik, ingatkan peluh ke ape. esok paginya bau seluar rupenye memang terkucil. 😫

sama mcm sya..lps tu sya rsa perut sya mcm pnuh angin rse kmbung😔

3y trước

haah samalah susah nk tidur sbb perut rase x sedap je

Jumpa doktor. Takut kencing kotor

normal

Normal