Saya pernah mengalami keguguran . Sekarng positive pregnant 4 minggu. Boleh ke bersama suami?

Dalam usia kandungan 4 minggu.

4 Các câu trả lời

Elakkn bersama suami masa trimester pertama kehamilan.. Lepas 14w okay la sbb dah trimester kedua.. Trimester pertama rahim masih lemah, lgpn sis pnh gugur.. Rasanya doktor pn xbg.. Nk lebih jelas boleh tnya doktor

masa sy 5w lpas bd tu kluar spotting n terus bleedg awk,gugur. klu bole elakkan dlu ye atau tnya doc.tiap bdan org xsama

Kena slow2 xleh laju2😃

boleh je