Tekanan mental

Dalam mengira hari untuk bersalin ni, kalo stress memang effect satu bdan ek ? Lemau sangat rse .. baby pown mcm memahami keadaan ibu dye, mngeras je ikot stress agknye .. letih sangat nk hadap mcm² stiap hari 🥲

1 Trả lời

semoga dipermudahkan urusan sis. jaga diri, jaga emosi, jaga kandungan. ❤️

2y trước

jgn la mcm tu sis.. sdey plak sye bce.. sye x tw ape yg sis hadapi.. sis cbe cri bnde yg bley wat sis hepi.. peg jln2 ke.. msk ke.. tgk muvie ke.. cte korea ke.. sembang ngn kwn2 ke.. tgk la vdeo bby2 comey.. nant kte pn excited ble bby nak klua nant..