Tips wean off

Dalam fasa nk ajar anak putus susu sbb dh hampir 2 tahun anak fully breastfed. Mommies yg ada anak df tau la dia punya penat mcm mana. Ada tips tk utk mudah kan anak wean off help pls🙃 #bantujawab #ingintahu

3 Các câu trả lời

Serbuk kopi bancuh dengan air kosong dan sapu di bahagian puting. Alhamdulillah seharian je terus tak nak dah. Anak kedua ni tak tau pulak patternnya mcmne. Hiiii

Saya letak serbuk kopi basah Itu ja menjadi Garam belacan akar seruntun semua tak jadi

sy letak mcm2...last2 sy tampal selotape kertas tu...ahahaha..die ingt sakit so die xnk...