Gerakan baby

dah nak masuk 18w tapi tak rasa lagi gerakkan baby? normal ke? #firstmom

11 Các câu trả lời

sy pon dah 19weeks blum rasa apa2 😂 prut ada juga lah boroi sikit 😂 berat pon kejap naik kejap turun 🥴 normal ka juga kdg pndai ovrthnkng jgk sbb lama lagi kk nak scan 😅 #1stMom

2mo trước

kan terpksa g swasta juga sbb mau tau keadaan baby sbb risau 😢 harap kk tpi lama lagi mau tggu kena scan dh lh 1st pregnt tida tau mau beza rasa gerak baby yg mcm mna 😅 risauu

Sy pun 18w jugak skrg, anak first jgk. Dah dapat rasa slow2 baby gerak. Mungkin atas org jgk, ada yang cepat, ada yg lambat rasa baby gerak.

2mo trước

mungkin lah kan. tapi kadang kadang rasa overthinking tengok orang lain dah rasa baby gerak diri sendiri belum lagi. nak buat detail scan 20w nanti harapnya baby takda apa

First baby lambat sikit sis, saya first baby 20 weeks baru rasa, second baby 16 weeks dah rasa tapi tak kuat

Anak first biasa 20w ❤️ tapi kalau anak kedua tengok juga ketebalan perut kita kadang 18w kadang 20w 🥰

Mungkin xperasan kot klu 1st pregnancy. Klu dah penah mngndung mungkin boleh rasa halus2 je

2mo trước

mungkin kan sebab tak pernah lalui jadi taktahu rasa baby gerak tu macam mana

saya nak buat detail scan 20w nanti doakan baby saya sihat selalu. 🫰🏻

2mo trước

bby okay alhamdulillah.. hopefully dia sentiasa sihat. awak due bila?

Anak sulung saya gerakan masa 24w, yang second ni 17w dah rasa.

normal lagi2 first baby memang lambat leee