Anak tolak botol

Dah nak keje bulan depan. Umur anak 3 bulan nt nak hantar pengasuh. Tolong momiess semua bg cadangan , skrg pakai botol pigeon puting wide neck #ingintahu #firstmom1rdbaby

3 Các câu trả lời

Sama lah.dari umur 2bulan lebih dia reject botol tapi bila malam nak tidur dan bangun pagi elok jer dia minum. Maybe baby saya suka minum dlm gelap kot😂

Kena try n error sis.. tkr puting botol.. sy tkr botol yg ke 5 bru ank nk. Kena try mana yg serasi dgn ank.. skrg ank sy pakai botol pigeon wide neck tu.

sy pkak botol anakku yg biasa tu saja.