Sakit tak kena jahit?

Dah nak dekat2 due ni makin takut pulak fikir sakit bila nak kena jahit lepas beranak nnt😂Biasa orang takut sakit contraction. Yang mana lagi sakit eh mommy2? 😅 #35w #firstmom

9 Các câu trả lời

Contraction lagi sakit mummy🥲 sbb first time kan mmg tu yg paling sakit. Dlu masa anak first pun sy takut sakit jahit smpai merata cari tips taknak bg koyak laa apa laa. Last last Dr gunting jugak sbb alasan anak first padahal anak sy kecik je 2.7kg. Tp time process tu sy duk fikir sakit contraction dgn meneran je tak perasan pulak bila masa digunting tu. Time jahit pun diberi bius, sakit tp kurang laa nk banding dgn contraction. Nak nak masa jahit tu anak diletak atas dada so mcm lega tgok anak hilang sakit lain.

2y trước

Sya pula rasa yg waktu kena gunting. Kena jahit pun rasa benang tu ditarik2 tp mmg xbius sis. Pakai oksigen smua takde. Dia buat tu sambil sya skin to skin ngan baby

for me contraction mengatasi segalanya 10/10. klau contraction kuat, sakit kena seluk, sakit kena jahit tu 2/10 saja. Sakit buang darah beku 3/10. Sy pernah kena seluk amik uri dkt dlm, yg ni sakit 4/10, rasa mcm nk teran lgi sbb ada tgn dr dkt dalam rahim.

contraction sakit tp kne seluk depa wt mcm kter ni patung,kne jhit lg wt sy jd fobia..cntraction tu rsenya sy blh sabar lg..tang seluk tu Allahu..takat nk korek kt bwh tu.ble rse nk teran nurse tahan dgn tgn dye kt laluan tu..rse nk tendang jer nurse

kalau ikot sakit contraction lagi sakit. kalau awak kena bius then kena jahit tu awak xrasa pape. bila bius habis je baru awak rasa sakit tu.

Sebelum bersalin, contraction sakit. Selepas bersalin, jahitan pulak yg sakit. Sng kata dedua lah sakit 🥲

sy pula takut kna jahit😂. ank pertama sampai berdarah bibir menahan sakit msa jahit.

Bergantung pd org.. bg sy dua² pon sakit.. huhu..

Sakit contraction lagi sakit.

contraction lagi sakit 😢