Normal ke kalau perut selalu cramp

dah missed period 3 hari..cek upt mcm ni..perut cramp semacam mcm nak period..normal ke x eh..ada yg rasa sama jgk ke???

Normal ke kalau perut selalu cramp
3 Các câu trả lời

Sama dengan sy. Risau jugak but Baca from previous mommies yang post pasal ni and their replied all said normal. indicated that our womb nak mengembang. Mudah mudahan ada rezeki untuk kita 😇😇

saya pulak tanda macam nak period, jerawat pon meriah naik. was2 nk check UPT, takut mengharap 🥲 tp alhamdulillah, check tgk 2 line terang-