Lenguh pinggang

Dah masuk 17w ni dah start lenguh pinggang . Baring pun rasa tak selesa . Time solat nk rukuk terasa betul lenguh nya . Sebelum ni tak pernah kena. Macam mana nak legakan ya ibu semua 😢 #firstbaby

1 Trả lời

Pinggang tu payah nak legakan sbb mmg fasa baby tgh nak membesar so dia ambik ruang dgn meregangkan otot pinggang kita. Cuma boleh bagi selesa sikit dgn guna pregnancy pillow masa tido atau duduk dimana2. Dan boleh juga tampal koyok sikit2. Pakai juga kasut yg sesuai bila berjalan