14 weeks pregnancy

Dah masuk 14 minggu ni symptom kursng sangat rasa mcm biasa , fasa yang sangat awkward sbb saya tk rasa baby bergerak lagi nak scan pun minggu depan appointment.. huhuh kadang rasa mcm betul ke pregnant ni bila smua dh kurang yg ada beza is mcm perut makin kembang tapi sbb angin ke huh #firsttimemom

4 Các câu trả lời

Sama la sy pon rasa mcm tu.. kdg2 terfkr okie ke ank kt dlm tu.. sbb tak rasa apa2..

2mo trước

KK lambat kita kna scan sndri dkt private

same sis sy bru msuk 14week rse loya smua hilang kdg risau jgk

2mo trước

Same la , kadang smpai terfikir betul Ke aku ni pregnant skrg, sbb sakit kat payudara pom dh hilang mual pon dh tkde . Bab makan skrg semua sy bedal😅

normal