39wk 3dy masih belum bersalin

Dah hujung2 ni asyik rasa nak terberak je tapi yang keluar kentut. Lepas tu perut mengeras. Pagi tadi ada cecair jernih dengan keputihan putih sikit melekat dekat panty. Itu tanda2 hari nak bersalin dah dekat ke?#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

ye. tp bukan nk bersalin lg. tanda saja. nk bersalin ni skit dy mkin kerap n tempoh pndek n sakit tu mkin lama. kalo kta mngeras pstu dy stop tmpoh pnjg then bru mngers blk tu belum lg